Snart smeller det..!!

April 25, 2017

Da var vår offisielle fiske-blogg på plass. Med god hjelp fra vår kompis Stig M. Kristiansen fikk vi omsider alt på plass.
På min side vil det handle mest om trolling på mjøsa. Men så for tiden strekker til tar jeg med meg stanga å drar til fjells eller i andre "lokale" elver. 

 

Jeg er 31 år, samboer og har 2 barn. Fiske har jeg drevet med siden jeg klarte å gå, husker ikke helt når jeg begynnte å gå. Men det er da noen år sia. Så jeg føler jeg begynner å få en viss erfaring innen dette gamet. Jeg har i alle år hovedsakelig konsentrert meg om elvefisket.    

For min del går det 100% i haspelfiske da jeg er til fare for meg selv og alle andre skulle jeg drevet med fluefiske.

 

 

 

 

 

Steder/elver jeg har brukt det meste av min tid til fiske er bla: Valdres,tisleia,jølstra,førdefjorden,lågen,gausa,lenaelva,nord-trødelag osv osv. Det har for det meste gått i ørret,laks eller sjøørret.  

 

For ca 6 år siden begynnte jeg å teste sjøørretfiske og dette var noe jeg fallt for meget raskt. Det har resultert i mange turer til Bornholm, helt fantastisk plass å fiske sjøørret. 

 

Som nevnt har jeg 2 små barn og tidsklemma har virkelig begynnt å komme. Så hvordan få tid til å fiske så "mye" som jeg føler jeg må?? Jo vi kjøper båt å starter med trolling etter storørreten i mjøsa. Da kan jeg jo fiske på natta da alle andre sover.

Går inn i min andre sesongen med egen båt på mjøsa og gleder meg til å dele mine netter/kvelder på mjøsa med dere. 

 

Hadde tenkt å ta den siste pussen på båten i kveld, men etter en meget snørik dag i går så satt jeg meg i kjelleren for å lenke opp de siste wobblerne istedet. Natt til mandag 1 mai starter sesongen igjen på mjøsa, å jeg gleder meg stort. Håper vær/vanntand osv går i riktig rettning så jeg komme meg uttpå på mandag.

 

Håper dere liker bloggen vår å følger oss. 

Vi er 2 fiskegale kompiser som håper å innspirere andre med samme sykdom som oss.

 

Følg oss også på Facebook og Instagram #Sportsfiskerne.. Vi har også en youtube kanal som det kommer til å komme ut filmer på.😀

 

Tags: DAG

Share on Facebook
Please reload

Utvalgt innlegg

Harrfiske på fjellet!

July 3, 2017

1/10
Please reload

Siste innlegg

April 9, 2018

April 8, 2018

April 7, 2018

April 6, 2018

April 5, 2018

September 12, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by SPORTSFISKERNE.