Takk for god hjelp!

April 28, 2017

Som jeg skreiv litt om i mitt første blogginnlegg fikk vi masse hjelp av Stig M. Kristiansen til og opprette denne siden. Riktig nok skal denne handle om sportsfiske og alt som omhandler det. Men denne siden hadde ikke vært mulig ute Stig Morten! 

 

Når en kammerat stiller opp og hjelper til med alt han har av erfaring innen temaet er det bare rett og rimelig at han får er real takk! Jeg er også sikker på at jeg eller vi kommer til å få masse god hjelp med vieoer, tekst og bilder i fremtiden også. Tusen takk 😊

 

Stig Morten driver ikke bare å hjelper andre med og lykkes, han har også masse på gang selv. Hans store drøm er og videreutvikle sin organisasjon Pay It Forward. 

 

 

Send han gjerne en mail eller ta kontakt via sosialemedier og gi han din støtte du også! Dette er en av få som virkelig ønsker og hjelpe andre 😊 Pay it Forward er en organisasjon for fremtiden! 

 

Over til sportsfiske.....! 

Søndag er det endelig klart for en ny tur med flue stanga! Jeg og to kammerater tar turen i ei elv på Østlandet. Denne elva huser mye storørret så håper på gode myggklekkinger og litt mer varme! Da skal man ikke se bort i fra noen fangstbilder! 🎣

 

(Bilde er tatt fra samme destinasjon sommeren 2016) 

 

Følg med videre og Shit Fiske folkens! 

Share on Facebook
Please reload

Utvalgt innlegg

Harrfiske på fjellet!

July 3, 2017

1/10
Please reload

Siste innlegg

April 9, 2018

April 8, 2018

April 7, 2018

April 6, 2018

April 5, 2018

September 12, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by SPORTSFISKERNE.