Allerede planlagt neste tur!

May 1, 2017

Ja da var første tur til god plassen over. Det ble to flotte fisk tross veldig lite vak. Fiskene ble tatt på steinflue og myggklekker. Skal også sies at jeg mistet en pen en i går kveld. Fisket i skumringen med steinflueimitasjon, stripet litt over et vak da det gikk på en flott ørret! Rakk å kjenne den i noen sekunder før jeg mistet den... og ja den røyk i knuta!! Dette skal jo ikke skje og det var en samstemt duo som ropte "man ryker ikke fisk"! 

 

Turen vår ble avsluttet med en god frokost og bålkaffe! (Ingen tur uten svartkjel) 

 

Neste tur til samme destinasjon er allerede nå førstkommende onsdag. Yr.no har meldt kanon vær så hvis det stemmer kan det fort hende at elva stiger 1-2 grader, som igjen kan gjøre så fisken blir litt mer aktiv! 👍

 

 

Min kompis Dag Erland har nå satt ut båten på Mjøsa og har sin første kveld for sesongen. Regner med at det kommer et innlegg fra han i morgen. Selv ble jeg "tvunget" med på denne turen, noe min samboer jublet for! Kan hende det blir garasjen i natt.... 

 

Håper dere følger meg videre!

Ønsker alle en flott kveld 😎

 

 

Share on Facebook
Please reload

Utvalgt innlegg

Harrfiske på fjellet!

July 3, 2017

1/10
Please reload

Siste innlegg

April 9, 2018

April 8, 2018

April 7, 2018

April 6, 2018

April 5, 2018

September 12, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by SPORTSFISKERNE.