Felles fluefiskedager i Tisleia!

May 6, 2017

17 - 18 Juni hadde jeg håpet at jeg skulle klare å få til en felles fisketur til Tisleia, som er ei nydelig fjellelv i Valdres. På vår facebook side "sportsfiskerne" luftet jeg dette for ca et år siden, og det er flere som er interessert i dette. Det hadde vært veldig moro og fått samlet 10 - 15 ivrige fiskere denne helga, som kan dele kunnskap, interesser og fiskeskrøner utover kvelden.

 

Selv har jeg fisket i Tisleia i ca 14 år så jeg kjenner elva godt. Det kryr ikke av storfisk der, men fisk fra 5 hg - 1 kg er å beregne som normalt. Som med alle andre elver skal jo vær og vind klaffe litt, men det er store muligheter for et godt fiske i Tisleia.

 Det er også laget egen fluesone, men hele elva er spennende og kan by på meget godt fiske. Ettersom Tisleia er veldig varierende mellom stryk, kulper og stilleflytende partier, vil jeg si at den passer enhver fisker. 

Fiskekortet koster ca 150,- pr døgn og det er lov å campe langs bredden om en ønsker det. Jeg kommer også til å snakke med Bjørkestølen og Vasetdansen Camping som er gode alternativer hvis en vil ligge i nærheten av et sanitæranlegg. Ønsker dere hotell kan Sanderstølen være et alternativ. 

 

Jeg håper dere synes dette er en god idè og at dere har lyst til og bli med på tur. Det er alt for få som forsøker og samle flere fiskere til felles turer. Men dette ser jeg på som en gylden mulighet til å møte andre med samme sykdom (fiskedilla), men også muligheten til å lære noe. Denne turen er for alle! Om du er en habil fluefisker eller om du er helt fersk, så er du velkommen. 

Har noen av dere innspill til dette så tas det i mot med et stort takk! :)

 Vi er allerede 6-7 stykker som skal reise. Er du oppriktig interessert, gå inn på vår FB side og meld deg på under arrangementer. Dette er også et lite pilot prosjekt, da jeg ønsker å inspirere andre til å komme seg ut i naturen med fiskestanga. Blir dette suksess vil det bli flere turer til andre spennende destinasjoner :) 

 

Vi ses ;) 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Utvalgt innlegg

Harrfiske på fjellet!

July 3, 2017

1/10
Please reload

Siste innlegg

April 9, 2018

April 8, 2018

April 7, 2018

April 6, 2018

April 5, 2018

September 12, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by SPORTSFISKERNE.