Ørretfiske i Tisleia!

May 10, 2017

Blir vi mange? Dette er et spørsmål jeg har grublet på en stund.

"Felles fiskedager i Tisleia" er et pilotprosjekt jeg har jobbet litt med.

 

Målet mitt er å samle en gjeng fiskere til en felles tur. Det er mange fiskere og fiskeinteresserte, men det er veldig lite felles arrangementer. Jeg tror det blir ekstra moro å reise på tur når vi reiser flere! Eller hva mener dere?

Selv er vi en god gjeng som ofte reiser sammen men det er alltid spennende med noen nye bekjentskaper og nye innspill.  

Jeg har vært i kontakt med Vasetdansen Camping som mer en gjerne hjelper til slik at dette skal bli så bra som mulig. Dem stiller opp med telt/lavvu og hytte plasser til alle mann, til en rimelig pris. 

Prisinformasjon 

Telt/lavvu plass 170,- pr. døgn

Campinghytte med 3 senger kjøkken og komfyr 400,- pr. døgn 

- Fiskekort kjøpes på campingen. 

 

Ola Løkken som er driver av Vasetdansen har også informert meg om at dem har et fint fellesarealet nede ved elvebredden, som vi får disponere. Her er det muligheter for bål-fyring og grilling for dem som ønsker det. Det er også en "pub" som vi er velkommen til å benytte. Blir det mange deltagere og det blir en flott tur, vurderer jeg, sammen med Ola å gjøre dette til en årlig happening! 

Fokus blir jo ørretfiske. På denne tiden av året er det stort sett mygg og Baetis som klekker i elva, så det er nok lurt å fylle opp flueboksen med dette. Elva renner mellom Ølsjøen og Tisleiefjorden og det er mange fine og varierte plasser langs det hele.

 

Det er kjempefint  om dere som står som interesserte på Facebook tar en avgjørelse på om dere ønsker å være med på tur eller ikke.

Dette er for å kunne se hvor mange vi blir :)

Link til påmelding: https://www.facebook.com/events/145726705877585/

Inviter gjerne med dere venner å bekjente! 

Dette var litt informasjon om turen til Tisleia.  Får vi godt vær og bra vannstand, tror jeg dette blir veldig bra. Legger ved en link, som viser vannstanden i elva. Følg med på Tisleiefjorden http://begna.no/vannstand.asp 

 

 

Håper vi ses 17 Juni! ;) 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Utvalgt innlegg

Harrfiske på fjellet!

July 3, 2017

1/10
Please reload

Siste innlegg

April 9, 2018

April 8, 2018

April 7, 2018

April 6, 2018

April 5, 2018

September 12, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by SPORTSFISKERNE.