Ting skjer ofte fortere en man aner...

May 12, 2017

For ca et år siden startet jeg en Facebookside jeg kalte "sportsfiskeren". Dette var en side jeg startet fordi jeg ville dele mine fiskeopplevelser med flere enn dem som er med på samme tur. For meg er det ikke så mye annet i verden som har høyere score enn det å ta med fiskestanga ut til ei flott ørretelv eller et stille fjellvann. Når jeg skriver om opplevelser, turer, utstyr osv, og jeg får gode tilbakemeldinger fra folk rundt som gjerne vil lese mer, se mer eller som bare vil ha noen enkle tips, merker jeg at det er dette jeg vil drive med! 

 

Målet var å skrive om egne turer, inspirere og få noen følgere...

Ja, det var dette som var målet... I dag har ideene tatt en litt annen vending. Nå sikter vi litt høyere! Det vil alltid være bilder, film, korte tekster og bloggsiden som vil være i focus, men kanskje vi kan utvikle dette slik at alle som vil kan få være med på det som er gøy, nemlig fisketurer som gir gode minner! Vi vil derfor sakte men sikkert arrangere turer, kurs m.m, alene, men også sammen med våre samarbeidspartnere. 

 

Vi er så heldige at vi har fått med Lavvo Østlandet, Over Skog Og Heiberg, Villmarksbutikken og Vasetdansen som gode hjelpere. Alle er de med å hjelper oss mot våre mål =) 

 

 

Jeg må rette en spesiell takk til Jan Kåre Heiberg som er dagligleder i Lavvo Østlandet og innehaver av Over Skog Og Heiberg. Takk for all støtte hittil, og jeg vet vi kommer til å samarbeide godt i tiden fremover! =) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå vil fokus for meg være fluefiske!

Mine innlegg vil bestå av oppturer, nedturer, glede og frustrasjoner, men alt i alt gode fiskeopplevelser! 

 

Jeg håper flere av dere blir med på turen jeg arrangerer til Tisleia 17-18 juni. Dette blir en av mange turer som vil bli arrangert i tiden fremover :)

(påmelding innen 12. juni, sjekk arrangementer på vår FB side) 

 

 

Ønsker dere alle en riktig fin kveld videre. Håper vi ses ute langs elvebreddene i sommer! ;) 

 

Skitt fiske! :)  

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Utvalgt innlegg

Harrfiske på fjellet!

July 3, 2017

1/10
Please reload

Siste innlegg

April 9, 2018

April 8, 2018

April 7, 2018

April 6, 2018

April 5, 2018

September 12, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by SPORTSFISKERNE.