Kastekurs med Jan Ove Vasaasen!

June 2, 2017

Hei! 

Vi har vært i kontakt med Jan Ove Vasaasen som har sagt seg interessert i å være instruktør på et av våre kastekurs i Bassengparken i Gjøvik. 

 

Som sikkert mange har fått med seg arrangerer vi kastekvelder hver tirsdag fra kl 18:00 - 20:30 i Gjøvik. Dette er noe vi startet med som et "tilbud" til fluefiskere som ønsker å trene litt ekstra.  Forrige tirsdag var vi 7 stk som hadde en flott å lærerik dag. 

 

Vi i Sportsfiskerne ønsker nå å tilby fluekastekurs med Jan Ove Vasaasen, tirsdag om 14 dager (20.06-17). Dette er for alle, om du er nybegynner eller en erfaren fisker. Kurset setter vi opp etter deres ønske, enhånds, tohånds, overhodekast eller vannkast m.m. Skal du på tur i sommer og vil finpusse litt på teknikken, er dette en gylden mulighet til å få god hjelp! 

 

Dette kurset vil koste 500,- pr pers. som går til instruktøren. Vi lufter dette tilbudet nå, for å sjekke interessen rundt dette. Påmelding vil være mulig via vår FB side "sportsfiskerne". Har du eller dere spørsmål i henhold til dette, kan dere henvende dere på mail til meg sportsfiskerbloggen@gmail.com 

 

Det er begrenset antall plasser på kurset, så her vil det være førstemann til mølla prinsippet som gjelder, dette gjør vi bevisst slik at alle skal få tett oppfølging og mest ut av kurset. Max 8 personer. Så vær rask med å meld interesse! ;) 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Utvalgt innlegg

Harrfiske på fjellet!

July 3, 2017

1/10
Please reload

Siste innlegg

April 9, 2018

April 8, 2018

April 7, 2018

April 6, 2018

April 5, 2018

September 12, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by SPORTSFISKERNE.