Flukasting 06. Juni

June 6, 2017

I dag var det igjen duket for fluelasting i Bassengparken i Gjøvik. Vi startet kl 18:00 som sist å igjen var vi veldig heldig med vær og vind. Oppholdsvær og vindstille gjør det ekstra gunstig for ferske fluefiskere som ønsker å terpe teknikk. 

I dag var det Jørn som ønsket litt veiledning. Han er en trivlig kar som nyter friluftslivet, men som ikke har fisket mye med flue da han har sliti litt med teknikken. Til å være nybegynner syntes både jeg og Sandli at han kastet veldig bra. Etter litt veiledning på timing, rett linje og bevegelse ble kastingen betraktlig bedre å snøre gikk plutselig 5-8 m lengre. 

"Eleven" selv sier at han har lært mye i løpet av denne dagen og at han nå forstår fluefiske mye bedre, noe vi gleder oss over. Han ser frem til flere treningsdager i Bassengparken. Vi prøvde oss også litt på forskjellige vannkast (rullekast, spey, snakeroll m.m). Vi forklarte når og hvorfor det kunne være lurt å lære disse kastene. Sjekk ut våre videoer på vår youtube kanal! "Sportsfiskerne"

https://youtu.be/as3EFAHOdiA 

 

Gleder oss til neste uke med fluekasting 😎

Husk... trening gjør mester! 👍

Share on Facebook
Please reload

Utvalgt innlegg

Harrfiske på fjellet!

July 3, 2017

1/10
Please reload

Siste innlegg

April 9, 2018

April 8, 2018

April 7, 2018

April 6, 2018

April 5, 2018

September 12, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by SPORTSFISKERNE.