Laksefiske i Gaula!

June 12, 2017

Laksefiske er i gang og nå nærmer det seg tur for oss også.

I uke 28 går turen til Trøndelag og nærmere bestemt Gaula. Vi er 4 stykker som reiser oppover.

 

Selv har jeg aldri vært i denne elva, men jeg har hørt mye bra, spesielt om vallet vi skal fiske i så forventningen er stor. En av kara som skal være med fisker her hvert år og han skryter veldig av vallet. Selvfølgelig er det litt avhengig av vannstand i elva, men hittil i år har det vært veldig bra!  

 

Under denne turen vil jeg stort sett fiske med 2 håndsfluestang. Har ingen erfaring med 2 håndskasting, men startet treningen i går så får håpe jeg kommer meg i kasteform til jeg skal reise. Har en god læremester med på laget så det er vell stort sett opp til meg selv hvor god jeg kan bli på 4 uker, men det blir spennende! 

 

Største laks som er tatt i Gaula på flue hittil i år er 23,1kg, så at det er muligheter her er det ingen tvil om! 

                                                         (Illustrasjons bilde)

 

Vil også minne dere på Fluefiskedagene i Tisleia førstkommende helg (17-18 Juni). Vi er til nå 15 stk påmeldt og påmeldingsfristen er onsdag 14. juni! (se våre FB sider for mer informasjon). Jeg vil også kjøre en konkurranse under dette arrangementet som går på "Beste fiske-bilde". Premien er levert av Villmarksbutikken! 

 

 

 

Velkommen! 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Utvalgt innlegg

Harrfiske på fjellet!

July 3, 2017

1/10
Please reload

Siste innlegg

April 9, 2018

April 8, 2018

April 7, 2018

April 6, 2018

April 5, 2018

September 12, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by SPORTSFISKERNE.