LITT OM MEG SELV

July 26, 2017

Hei folkens. Jeg har vært litt treig med å få igang bloggen min her på Sportsfiskerne, men nå er jeg forhåpentligvis igang og en av gjengen. Jeg er en gammel gift familiefar (født i 1973). Jeg har 2 døtre. Som mange andre er jeg en lidenskapelig fluefisker og fluebinder men vil nok betrakte meg selv som bedre fluefisker enn fluebinder. Når jeg er med barna og kona kan jeg tillate meg å røre haspelstenger. Jeg kjøpte min første fluestang i 1995 men studier gjorde at kastingen dabbet noe av frem til 2005. Jeg fisker i hovedsak ørret men alt i laksefamilien er stort sett greit. 

 Jeg skal ikke påberope meg å være noen ekspert på nevnte områder men liker å dele erfaringer og bilder fra turene jeg er på. Mulig jeg skriver litt om friluftsliv generelt fra tid til annen men i hovedsak vil det dreie seg om fiske. Jeg håper dette kan vekke ennå større interesse for fiske og friluftsliv. Følg bloggene våre da vel og skriv gjerne kommentarer.

Share on Facebook
Please reload

Utvalgt innlegg

Harrfiske på fjellet!

July 3, 2017

1/10
Please reload

Siste innlegg

April 9, 2018

April 8, 2018

April 7, 2018

April 6, 2018

April 5, 2018

September 12, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by SPORTSFISKERNE.