Fiskeferien 2017

July 26, 2017

Fiskeferie del 1 

 

Det kommer noen innlegg fremover nå om fiskeferien min og noen kompiser. Her er del 1.

 

Som kompis Kim allerede har skrevet tidligere var vi i fjellheimen og fisket. Elva renner i nydelige partier med variasjon mellom riflestøm og rolige stryk. De vanligste døgnfluene burde ha kommet igang så tidlig i juli, men vinteren lå lenge på fjellet i disse trakter. Ingen av oss fikk fisk men vi fikk flere store harr😂😂😂. Steikende sol, og mye vind ødela for klekkingen. Det var dessverre vanskelig å komme i kontakt med ørreten som er storvokst i dette vassdraget. Det var faktisk mye lettere å få en fjording i bakslengen. Vurderte å kakke den da jeg er glad i spekepølse og slikt, men jeg er imot å spise noe som sannsynlig har et navn. Håvard Lervold fikk en flott ørret og reddet turen. Takker gutta for en flott tur!!! 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Utvalgt innlegg

Harrfiske på fjellet!

July 3, 2017

1/10
Please reload

Siste innlegg

April 9, 2018

April 8, 2018

April 7, 2018

April 6, 2018

April 5, 2018

September 12, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by SPORTSFISKERNE.