Så skulle ting bli litt lettere...

July 29, 2017

Fiskeferien  del II

 

Fiskeferien fortsetter... I en mer kjent elv lavere i landet skulle ting bli fortsatt vanskelig men likevel noe lettere. Etter siste turen med hest og harr involvert, var ønske om å fange ørret gått over til å bli en prøvelse. Men det skulle bli ørret denne gangen, tolvmodighet lønner seg og etter at omtrent hele tørrflueboksen ble prøvd skulle noen flotte eksemplarer la seg lure. 

Selskapet på denne turen var Totenprodukter og Totens store sønn Roy Ole og Thomas. Roy Ole fornektet seg ikke og drog en flott Ørret på 1,3 kg. Thomas fikk en på kilo blank og noen som han ikke vil nevne hva størrelse angår. Undertegnede fikk også et par i håven. Takker gutta for turen og håper dere liker bildene. Flere turer skulle komme. Kompis Kim drog til Gaula etter laks og jeg fortsatte jakten på storørret. To be continued....

 

 

Share on Facebook
Please reload

Utvalgt innlegg

Harrfiske på fjellet!

July 3, 2017

1/10
Please reload

Siste innlegg

April 9, 2018

April 8, 2018

April 7, 2018

April 6, 2018

April 5, 2018

September 12, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by SPORTSFISKERNE.