Revansjen...

August 1, 2017

Fiskeferie del III

 

Den første turen vi var i fjellheimen fikk vi harr og hest. Etter dette fikk jeg en flott ørret på 1,4 kg i en elv på lavlandet. Men jeg hadde noe uoppgjort med ørreten i fjellelva og denne gangen reiste jeg alene. 

Flere fisker var oppe og vaket, men de fleste minnet veldig på harrvak med den karakteristiske "bloppen" og sprut ut av kjeften. Likevel var det et vak som skilte seg ut. Hodet kom rolig opp og tok tørt før halen kom like rolig etter. Jeg var sikker på at den tok døgnflua B. Rhodani. Etter flere forsøk tok den endelig en svart princeps.  Utras på snella og fighten gjorde meg nokså sikker på at det var en ørret. Det skulle vise seg at jeg skulle dra seirende hjem denne gangen. Hesten var der fortsatt men det var jaggu ørreten på 1,7 kg også. Ferden gikk videre til en annen fjellelv litt lengre vestover så får vi se hva det bydde

på. Imens ønsker jeg alle fortsatt god sommer og masse stor fisk!!! To be continued... 

 

Share on Facebook
Please reload

Utvalgt innlegg

Harrfiske på fjellet!

July 3, 2017

1/10
Please reload

Siste innlegg

April 9, 2018

April 8, 2018

April 7, 2018

April 6, 2018

April 5, 2018

September 12, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by SPORTSFISKERNE.