Snart på tide å ofre noe til værgudene...

August 3, 2017

Fiskeferie del IV

 

Etter den store ørreten fra siste turen hadde jeg fått terapi for stress. Forholdene ved fjellelva var optimale men etter en slik fangst lengtet jeg mer etter en sosial tur. Selv om jeg hadde fiskekort for et døgn til så la jeg kursen vestover hvor jeg var invitert hos to senior karer som elsker fluefiske. Jeg drog innom polet og kjøpte en kartong med vin. Jeg digger "eldreomsorg" og jeg vet at seniorene Håvard og Audbjørn liker litt godt i glasset. 

Jeg skal absolutt ikke klage på fiskesesongen så langt men må nok kommentere været som har gitt mye vind på valgte plasser. Da kreves det mer aktiv fiske og "søk" etter fisk. Denne gangen uteble de helt store individene. Da passet det fint å ta med seg noen mindre "matfisk" hjem.

Etter fire trivelige dager med godt selskap gikk ferden til fjellelva igjen, hvor det "bare" var spådd 5 m/s vind. Vi skulle få oss en overraskelse der, noe jeg skal røpe ved neste innlegg. Andre favorittplasser var det spådd opp til 9-10 m/s. Ønsker dere fortsatt god og vindstille sommer og godt fiske!!! 

 

Share on Facebook
Please reload

Utvalgt innlegg

Harrfiske på fjellet!

July 3, 2017

1/10
Please reload

Siste innlegg

April 9, 2018

April 8, 2018

April 7, 2018

April 6, 2018

April 5, 2018

September 12, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by SPORTSFISKERNE.