Den som venter på noe godt...

August 5, 2017

Fiskeferie siste del V

 

Etter en trivelig men vanskelig fisketur sammen med Håvard og Audbjørn reiste Thomas og jeg tilbake til fjellelva. Etter en lang kjøretur kom vi frem til elva og fikk oss en skikkelig overraskelse. Det hadde regnet voldsomt på natten før og elva gikk flomstor og brun. Vi hadde ikke noen plan B heller. Det var frem med kart for å finne alternativer og vi satte oss i bilen en times tid til. Da kom vi frem til en annen elv som også var flomstor men likevel klar og fiskbar.  Det skulle etterhvert vise seg at elva hadde potensiale. 

Etter et par dager med vanskelige forhold med vind og høy vannstand og bush så skulle tolvmodigheten gi betalt... elva viste seg fra sine gode sider med helt vanvittige klekkinger og over 20 fisker ble landet siste dagen. Det artige i denne elva var at man kunne spotte fisken på bunnen og se at den gikk opp for å ta flua. Her er noen bilder fra festen. Det var slutten på fiskeferien men helgene er der fortsatt. Så ønsker jeg dere fortsatt god fiskesesong og sommer!!! 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Utvalgt innlegg

Harrfiske på fjellet!

July 3, 2017

1/10
Please reload

Siste innlegg

April 9, 2018

April 8, 2018

April 7, 2018

April 6, 2018

April 5, 2018

September 12, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by SPORTSFISKERNE.