Må få det ut av kroppen...

August 6, 2017

Gentleman's sport, folkeskikk og respekt for andre...

 

Det er noe jeg har lyst til å skrive om som jeg er sikker på mange undrer seg over. 

Hvor tett er det greit å fiske innpå andre folk du møter i elva??? Det er jo visse faktorer som spiller inn. Hvor populær er elva, hvor lang er fluesona osv...

Vi driver jo sportsfiske og en ting kan jeg sikkert si:  Det å begynne å fiske så tett på andre folk at man risikerer å krysse line er IKKE  greit!!! Det er i beste fall usportslig!!! Å begynne å fiske der det sitter folk, nettopp fordi de ikke har beina i elva er IKKE greit. Kanskje har de sittet i timer og ventet på en bestemt fisk skal vake igjen? 

Det er heller IKKE greit å fiske over mot andre bredden der det står folk nettopp fordi du er på motsatt side!!! Oppplevde på tur i sommer at en fisker kastet duppen sin to meter foran meg fra motsatt bredde. Da har man pokker ikke skjønt mye. Jeg mener at det under tvil kan være greit å fiske tett innpå andre folk bare hvis du har spurt om det er greit. For som ellers i samfunnet finnes det ofte løsninger om man kommuniserer med hverandre med respekt. Vi vil jo alle være ute og oppleve noe positivt i naturen. Det gjør man nemlig ikke når man står oppå hverandre og fisker. Som regel ender det opp med at ingen av de involverte partene får fisken og det skaper unødvendig irritasjon. 

Så min oppfordring er... ha det gøy og nyt fisketuren... ha respekt for andre som vil oppleve det samme og kommuniser!!! 

Fortsatt skitt fiske og god sommer!!!

Share on Facebook
Please reload

Utvalgt innlegg

Harrfiske på fjellet!

July 3, 2017

1/10
Please reload

Siste innlegg

April 9, 2018

April 8, 2018

April 7, 2018

April 6, 2018

April 5, 2018

September 12, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by SPORTSFISKERNE.