Høstfiske og 2. generasjons døgnfluer...

September 2, 2017

Etter sommerens fiske kikket jeg gjennom flueboksene og skjønte at jeg kanskje hadde vært like mye i buskene med fluene som i vannet😂😂😂. Iallfall var det glissent i døgnflueboksen og jeg satte meg ned foran bindestikka og lagde noen kreasjoner av diverse døgnfluer i forskjellige størrelser. Det meste av produksjon dreide seg om små døgniser i krokstørrelse 18-20 da det nå er tid for 2. generasjons døgnfluer. 

Så reiste jeg og kompis Kim til en fjellelv hvor vi har hatt mye bra fiske de siste årene. 

Da vi kom frem var det for en gang skyld helt vindstille, men heller elendig klekkinger. Det var bare å sette seg ned å vente. 

Da klokka hadde passert 14-tiden hadde vi travet opp og ned en strekning i elva uten at det hadde skjedd veldig mye. Sporadisk så vi små døgnfluer av det jeg tolket som 2. generasjons B. Rhodani og noen store S. Aestivalis. 

Vi flyttet oss litt lenger ned i elva og oppdaget flere vak på nevnte fluer. Det tok ikke lange tiden før kompis Kim Solberg landet en kilos ørret. Undertegnede klarte også å lure et par på samme størrelsen. Det ble totalt 7 fisker denne turen. 

Jaggu glad jeg kikket i flueboksene og fikk fylt opp det som manglet. 

Ønsker alle et godt høstfiske!!!

 

Share on Facebook
Please reload

Utvalgt innlegg

Harrfiske på fjellet!

July 3, 2017

1/10
Please reload

Siste innlegg

April 9, 2018

April 8, 2018

April 7, 2018

April 6, 2018

April 5, 2018

September 12, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by SPORTSFISKERNE.