Dag 5 på Bornholm

April 9, 2018

Endelig fisk over 3 kg! 

Aldri har jeg opplevd så mange dager uten en eneste fisk, for hvert år har jeg fått ørret over 3kg. Jeg begynte å få en dårlig magefølelse på at jeg kom til å bryte min egen tradisjon. Det har vært en forferdelig vond klump i magen de siste dagene, men i dag forsvant klumpen! Ny pers på flue,  3,1kg. Fisken var ikke spesielt pen og den var ikke sølvblank slik vi drømmer om og få (og som regel får) men det var ufattelig deilig og kjenne litt god motstand i andre enden av fluestanga! Nok et år kan jeg krysse av for fisk over 3kg  :) 

 

Dagen ellers i dag har vært utrolig fin, nesten for fin. 20 grader, vindstille og skyfri himmel. Ikke akkurat drømmeforhold for fiske, men deilig hvis vi også er litt turister. Godt å sitte i sola iført T-skjorte og kortbukser mens vi drikker kaffe å spiser is! Litt kontraster fra det snø/sludd været vi har hjemme. Gleden er kortvarig her også, i morgen er det  meldt overskyet, 8 s/m vind fra nordøst og 2 grader... Vi kan da trøste oss med at solkrem og svette karer ikke lengre blir noe problem! 

I morgen blir det siste fiskedag før hjemreisen. Ettersom "Gislefoss og gutta" melder det været dem gjør, tenker og håper vi at det beste fiske i morgen vil være Sose Odde og videre nedover mot sydkysten. Vi satser på at vi også i morgen kan dele en fiske opplevelse med dere :) 

 

 

 

 

 

 

Ta en titt midt i bilde.. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sjøørret boksen.. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Håper dere følger oss videre! Ha en fin kveld! 

 

Skitt fiske! :)  

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Utvalgt innlegg

Harrfiske på fjellet!

July 3, 2017

1/10
Please reload

Siste innlegg

April 9, 2018

April 8, 2018

April 7, 2018

April 6, 2018

April 5, 2018

September 12, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square